Posted on Leave a comment

blej anëtarët e telegramit të vërtetë dhe të rremë

blej anëtarët e telegramit për kanalet dhe grupet

e vërtetë dhe të rreme dhe offline dhe objektiv

bleu anëtarët e telegramit
bleu anëtarët e telegramit

blerja e anëtarëve të telegramit ose blerja e pasuesve të telegramit ose blerja e abonentëve të telegramit janë mënyra më e mirë për të rritur anëtarët e kanaleve ose grupeve tuaja, Buy Fake Telegram Users  sepse ju mund të fitoni shumë anëtarë në pak kohë se sa t’i përdorni për të përmirësuar kanalet tuaja dhe grupet tuaja.

për ta bërë këtë ju duhet të mësoni rreth llojit të pasuesve ose abonentëve në telegram për të qenë në gjendje të përdorni këto anëtarë për të rritur kredinë e punës tuaj në fjalët e mediave sociale.

lloji i pasuesve në telegram:

1-blej offline ndjekësit

2-blej anëtarë të rremë

3-blej abonentë të vërtetë

4-blej anëtarët e synuar

secili prej këtyre katër llojeve ka karakteristikat e veta kështu që unë ju shpjegoj në lidhje me këto karakteristika në më poshtë:

blej offline ndjekësit:

Përparësitë :
1.Nuk mund të largohet nga kanalet tuaja
2. Ndjekësit e vijës së internetit janë të qeshur
3. rritni kredinë e kanalit tuaj me rritjen e ndjekësve të kanalit tuaj

disavantazhet:
Anëtarët 1.offline nuk mund ta shohin postin tuaj në kanalet tuaja
2. Ndjekësit vijues nuk mund të blejnë produktin nga kanalet tuaja.

blej anëtarë të rremë:

Përparësitë :
1.Nuk mund të largohet nga kanalet tuaja, këta anëtarë largohen nga kanali juaj së bashku pas katër ose pesë muajsh
2.Fake ndjekësit janë të mashtrojnë 3. rritja e kreditit të kanalit tënd me rritjen e ndjekësve të kanalit tuaj

disavantazhet:
Ndjekësit 1.fake nuk mund ta shohin postin tuaj në kanalet tuaja
Pasuesit 2.fake nuk mund të blejnë produktin nga kanalet tuaja.
3. Anëtarët e rremë lënë kanalin tuaj së bashku pas katër ose pesë muajsh (pas përditësimit të telegramit).

blej abonentë të vërtetë:

Përparësitë :
Abonentët 1.real do të kenë aktivitet në kanalet tuaja.
Abonentët 2.real mund të blejnë produktin tuaj në kanalet tuaja.

disavantazhet:
Abonentët 1.real mund të marrin një vendim për të qëndruar ose lënë kanalet tuaja, sepse ata janë njerëz të vërtetë.
2. Abonentët realë kanë nevojë për një kanal të mirë për aktivitetin.

blej anëtarët e synuar:

Përparësitë :
anëtarët e synuar janë më të mirë të anëtarëve për grup dhe kanë aktivitetin më të mirë në grupin tuaj.

me blerjen e anëtarëve të synuar ju mund të zgjidhni anëtarët që dëshironi të transferoni anëtarët në grupin tuaj.

për këto shërbime mund të kontrolloni faqen time dhe të përdorni këto shërbime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *